Dolar 32,2467
Euro 34,6553
Altın 2.398,66
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

    Şok Gazetesi

    A+
    A-

    08 Mayıs 2024

      Şok Postası Manşeti  
      

    Şok gazetesi orta boy formatta yayınlanan, medya hayatına kurulduğu 9 Ocak 2002 tarihinden bu yana devam eden bir gazetedir. Türkçe yayınlanmakta olup, genel merkezi İstanbul’un Maslak semtidir.

    Haftanın her günü yayınlanmakta olup, kurulduğu 9 Ocak 2002 tarihinde Dinç Bilgin tarafından yayınlanmıştır. Ancak Turgay Ciner sonraki dönemlerde satın almıştır. 4 Nisan 2004 tarihindeyse ABC Medya satın almıştır. Birçok kategoride yayın yapmakta olup, bunlardan bazıları şu şekildedir;

    1. Haberler
    2. Güncel
    3. Ekonomi,
    4. Magazin
    5. Hayatın İçinden
    6. Spor
    7. Cinsel Yaşam

    Gazetenin basılı hali bayilerden bulunabilmektedir. Bunun yanı sıra internet sitesine girerek, tüm haberleri okumanız da mümkündür. Platformumuzda bulunan linkleri takip ederseniz, kısa sürede ulaşılabilir.

    Şok Gazetesi Manşet Arşivi

    Gazetelerin arşivleri birçok kişi tarafından incelenmektedir. Eğer önceki sayıları herhangi bir nedenle okunamamışsa, ilgili yayın bulunmuyorsa arşivleri devreye girmektedir. Şok gazetesi manşet arşivi mevcut olup, buraya kendi internet sitesiyle erişilebilir.

    Bunun için sadece sitesinin en altında bulunan haber arşivine tıklamanız, ardından da aranacak kelime ve haber/yazı alanını doldurmanız gerekir. Ara butonunu kullanmak, kısa sürede çözüm bulmanıza yardımcı olur.

    Platformumuzu kullanarak Şok Gazetesinin resmi linkine hemen erişim yapabilir, ardından size sunulan seçenekleri inceleyebilirsiniz.

    Gazetelerin manşet haberleri her gün değişiklik göstermektedir. Bunlara ulaşmak istiyorsanız, ilk çözümünüz en yakın bayiden bir sayısını almaktır. Manşet bunlar arasında en büyük harflerle, iri şekilde yazılarak öne çıkarılan başlıktır.

    Şok Gazetesi manşet bugün başlıkları bu şekilde erişilebilir. Bunun yanı sıra farklı çözümler arıyorsanız, internet sitelerini değerlendirmeniz mümkündür. Böylece son yayınlanan her habere bakabilir, kategorileri istediğiniz gibi inceleyebilirsiniz.

    Son dakika haberleri her gazete okuyucusunun ilgisini çekmektedir. Zira güncel olarak ne olduğunu, en yeni haberlerin okunabilmesine olanak tanır. Şok Gazetesi son dakika da bu nedenle incelenmektedir.

    Bunları incelemek ve kontrol etmek istiyorsanız, sadece siteye girmeniz gerekir. Ardından istediğiniz kategoriye tıklarsanız, yeni haberler çıktığında hemen buradan görüntüleyebilirsiniz.

    Şok Gazetesi Kimindir?

    Şok kimindir sorusu günümüzde birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Künye bilgilerine göre ABC Medya Ajansı A. Ş. adına Mustafa Küçük görülmektedir. Bunun dışında da bir takım isimleri vardır. Künyeye göre bunlar şöyledir;

    1. Genel Müdür: Orhan Duman
    2. Yazı İşleri Müdürü: Tugay Kutlu
    3. Görsel Koordinatör: Şaban Yılmaz
    4. Haber Müdürü: Canan Yerkaz
    5. Ekonomi Servisi: Elif Kızılçay
    6. Sağlık Servisi: Neslihan Yıldız
    7. Spor Servisi: Şevket Arslan

    Bilgileri kendiniz incelemek istiyorsanız, künye alanına Şok Gazetesinin kendi sitesi üzerinden kolay bir şekilde erişim yapılabilmektedir. Ardından tüm isimler kolay şekilde görülebilir.

    Her gazetenin yazarları birbirine göre farklılık göstermektedir. Bu nedenle insanlar tarafından büyük bir merakla karşılanmaktadır. Şok Gazetesi yazarları kimlerdir sorusu da bu nedenle karşılaşılmaktadır. Bunlardan bazıları şu şekildedir;

    1. Kaan Özbek
    2. Figan Ökten
    3. Şevket Arslan
    4. Elif Kızılçay
    5. Özcan Oal
    6. Serkan Bayar
    7. Ferhan Tezcan
    8. Konya İnanç
    9. Büşra Özartan
    10. Sadık Arslan
    11. Tümer Dede
    12. Ali Özlüer
    13. Erkan Özmen
    14. Neslihan Yıldız
    15. Tugay Kutlu
    16. Tevfik Yener

    Bu isimlere ve yazılara ulaşmak istiyorsanız, yazarlar sekmesine girdikten sonra sağda yazarlar sekmesinden seçim yapabilirsiniz. Ardından ilgili ismin tüm yazıları yüklenecek olup, istediğinizi hemen okuyabilirsiniz. Platformumuzda bulunan ilgili linke tıklarsanız, Şok Gazetesi resmi sitesine hemen ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    404 Not Found

    404

    Not Found

    The resource requested could not be found on this server!


    Proudly powered by LiteSpeed Web Server

    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.